Nabídka akreditovaného kurzu „Člen/Členka první pomoci“

Dovolujeme si Vám nabídnout akreditovaný kurz „Člen/Členka první pomoci“. Kurz je akreditován Ministerstvem školství. Kurz probíhá v…

Dovolujeme si Vám nabídnout akreditovaný kurz „Člen/Členka první pomoci“. Kurz je akreditován Ministerstvem školství. Kurz probíhá v Českých Budějovicích v prostorech naší školy na Lannově třídě 1595/29a. Škola disponuje moderními plně vybavenými učebnami s dataprojektory, prostory jsou vybavené na kurzy Masér ve zdravotnictví, Sanitář, Řidič zdravotnické záchranné služby  a další.  Vyučující jsou odborníci z praxe.

V příloze Vám přikládám veškeré informace k tomuto kurzu, pro koho je kurz určen, termín kurzu a další podrobnosti týkající se tohoto kurzu.

Člen/Členka první pomoci

Absolvent kurzu se seznámí a prakticky si procvičí kompletní poskytování první pomoci a přednemocniční neodkladné péče. Kurz se skládá z 50 vyučovacích hodin teorie a 30 vyučovacích hodin praxe.

Termín: 6. 3. – 12. 6. 2024

Pokud někoho výše uvedený kurz zaujal, neváhejte si podat přihlášku do akreditovaného kurzu Člen/Členka první pomoci.  Pro případné dotazy kontaktujte Bc. Miloslavu Volmanovou – agenda kvalifikační kurzy na tel. čísle 608 748 677 nebo nám zašlete přihlášku na e-mail volmanova@bilavlocka.cz

V případě zájmu je možné se přihlásit přes naše webové stránky www.bilavlocka.cz

S pozdravem a přáním hezkého dne

Jitka Nosková

Členka první pomoci

Similar Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *